Rijke New Yorker crasht Porsche Carrera GT [VIDEO]

Ben Chen, eigenaar van de Gemballa Mirage GT (een getunede Porsche Carrera GT) crashte zijn miljoenenbak gisteren in de straten van New York. Of dat nog niet erg genoeg was, probeerde hij vervolgens gewoon weg te rijden. Don't do drugs and drive.

Gemballa

11th Avenue in New York city leek gisteren het decor te zijn van een horrorfilm. Escape from New York the Pandemic edition. Ben Chen, die heel veel dure auto's heeft, reed om iets na half acht in de ochtend volstrekt bezopen en onder de invloed van drugs met zijn Gemballa Mirage GT tegen een rij geparkeerde auto's. Bizar genoeg probeerde hij gewoon door te rijden.

Op een of andere manier reed Ben nog enkele blokken door en kwam ter hoogte van het Javits Center tot stilstand. Dat is niet alleen de locatie waar de New York Auto Show altijd plaatsvindt, maar ook de plek die nu in grote haast wordt omgebouwd tot noodziekenhuis om COVID-19-patiƫnten op te vangen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Rough morning *photos taken by me*

Een bericht gedeeld door ronnie c šŸ“· (@ronniecnyc) op

Mocht u denken dat dit een eenmalige stunt is, dat is het niet. Chen reed eerder ook al Lamborghini Murcielago SV in puin in Los Angeles. Ben Chen is dus vooral gefortuneerd, maar niet voorzien van enige stuurmanskunst.