Voor €1,2 miljoen rij je Aston Martin Zagato Volante

Zagato bouwt maar 99 exemplaren van de Volante voor Aston Martin-liefhebbers, wat hem vrij zeldzaam maakt. Dat komt ook tot uitdrukking in de prijs van dit tweedehandsje.

Echt heel tweedehands is deze rode Aston Martin Zagato Volante trouwens niet te noemen: hij heeft maar tien kilometer op de klok. De 'liefhebber' die dit exemplaar kreeg toegewezen houdt het snel voor gezien en is waarschijnlijk eerder een 'car flipper' dan een collectioneur.

Als er een gek komt die de vraagprijs van €1.208.790 wil neerleggen dan pakt hij een goede winst. Zelfs voor flippers is €500.000 op een enkele auto een flinke winst (bij Aston/Zagato kostte deze Volante ongeveer €700.000). Voor de half miljoen premie krijgt de koper een rode Zagato, met zwart interieur. Op het leer is zo ongeveer overal de Z van Zwendel Zagato gestikt, iets wat je mooi moet vinden. 

Net als de vorige Zagato Volante die te koop kwam, is de advertentie te vinden op Mobile.de. Het kan niet om dezelfde auto gaan. De vorige stond in Zwitserland te koop terwijl deze in Tsjechië te vinden is. Daarnaast was die auto volgens de verkoper beslist niet rood: deze is dat juist wel.