Jumbo Racedagen: 110.000 toeschouwers voor Max Verstappen

De Jumbo Racedagen waren dit jaar grootser dan ooit, en dat zien we teug in de bezoekersaantallen: meer dan 100.000 mensen kwamen naar Circuit Park Zandvoort voor Coulthard, Ricciardo, maar toch vooral voor Max.

Een week voor zijn thuis-GP in Monaco heeft Max Verstappen zijn weekend op een ander thuiscircuit, dat van Zandvoort, doorgebracht. In een ramvol programma ging het van demo tot demo, met wellicht als climax het verschijnen van drie Red Bull RB8's op het asfalt.

Hier omheen zat een Caravanrace (video vanavond op Dumpert), een ladies cup die werd gewonnen door Gwen van Poorten, en een tweetal WTCR-races met Tom Coronel. Kortom: een lekker vol programma voor een weekendje Zandvoort. Het publiek kon het waarderen: met 110.000 man liep het behoorlijk storm aan onze westkust. Het zorgde op dag één voor files tot aan de Amsterdamse ring, maar dat is het geluid van drie RBR's op de baan meer dan waard. Video hieronder:

Ook aanwezig: Team Dumpert en Team Autobahn. Wij wierpen een podcast vanaf locatie het internet op, inclusief interviews met Max Verstappen, Daniel Ricciardo en Tom Coronel. Nog niet gezien? Shame! Doe hieronder maar eens op 'play' klikken.