Lamborghini ook niet naar autoshow Parijs

De autoshow van Parijs is weer een beetje minder interessant geworden. Lamborghini heeft namelijk net bekend gemaakt dat ook zij afhaken en geen stand op de beursvloer aanschaffen.

Eerder gaf moederbedrijf Volkswagen aan dat ze niet naar Parijs zouden afreizen om de beursvloer te versieren met Golfjes en Polo's. Andere merken van het bedrijf zouden wel komen. Dat blijkt toch niet helemaal waar want supercarbouwer Lamborghini komt ook niet naar de stad van het licht. 

En daarmee gaat er weer een trekpleister voor showbezoekers weg en staat de komst van andere VW-merken ineens toch ook een beetje op losse schroeven. Porsche, Audi en Skoda worden met enige zekerheid verwacht, maar de merken Bentley en Bugatti hangen nog steeds in het grijze gebied. Deze hebben nog niet laten weten wat ze gaan doen, maar de kans dat ze komen lijkt nu weer wat kleiner.

De lijst met autofabrikanten die zich niet meer, of in mindere mate vertonen op autobeurzen wordt steeds groter. De vraag is dan ook hoe lang deze primitieve manier van auto's aan het publiek tonen nog blijft bestaan. We zijn benieuwd of de organisaties achter dit soort beurzen een manier vindt om weer relevant te worden en wat dat dan gaat zijn.