Domino's repareert wegen zodat uw pizza heel blijft

Heeft u er ook zo'n hekel aan als uw pizza niet op een pizza lijkt wanneer hij bezorgd wordt? Dit ligt niet aan de asociaal rijdende bezorger, maar aan de wegen waarover ze racen. Domino's repareert deze zodat uw pizza bij aankomst nog steeds een pizza is.

De pizzabezorger en zijn autootje of scooter, hij is doorgaans niet zo begaan met het lot van uw pizza als u denkt. Stoepranden, snelheidsheuvels en gaten in de weg ontwijkt hij niet, hij neemt ze met extra vaart. De pizza moet immers op tijd komen. Iets waar pizzaboer Domino's blijkbaar volledig achter staat, want in plaats van van de bezorgers eisen dat ze eindelijk eens normaal gaan rijden, repareren ze de gaten in het wegdek. Dat is ook een oplossing...

Nu speelt dit verhaal natuurlijk niet in Nederland. Wij hebben prima wegen en de pizzabezorgers komen aan op hun elektrische fiets. In Amerika gaat dat compleet anders. Daar komt de bezorger nog wel met zijn (eigen) auto en daar is het asfalt op heel veel plaatsen simpelweg Belgisch te noemen. Volgens Domino's is het dan ook een serieus probleem dat pizza's door elkaar geschud aankomen (vooral als de klant zelf afhaalt en niet normaal kan rijden). Het idee om de wegen te repareren is natuurlijk een marketingstunt, maar lost daadwerkelijk problemen voor het bedrijf en hun klanten op. Iets wat de overheid niet kan. Thanks, Obama.

Amerikanen die de gaten in het asfalt zat zijn, kunnen inloggen op een speciale website waar ze vervolgens aan kunnen geven waar de potholes zich bevinden. Domino's komt dan met een eigen asfalteringsteam langs en vult het probleemgebied met verse hete ingrediënten waarna ze er een eigen stempel op plakken. Het moet wel duidelijk zijn dat de overheid uw problemen niet oplost, maar dat de lokale pizzaboer dat wel voor u doet.