Bouw uw eigen BMW 8 Serie met de configurator

Elke keer dat er een nieuwe en vooral dikke auto op de markt komt, slaan we even aan het spelen met de configurator om vervolgens te huilen over de aanschafprijs. Voor de BMW 8 Serie is dat niet anders. 

BMW heeft de configurator van hun nieuwste en dikste coupé op het interweb gegooid. Alleen is er een nadeeltje: het is de Belgische versie. Of zie het als voordeel, want de prijzen van de auto's zien er een stuk schappelijker uit zonder BPM. Maar goed, het leuke is natuurlijk dat u alvast een beetje kunt bekijken hoe uw droom BMW eruit komt te zien.

Zoals u ook verwacht van de 8 Serie is hij standaard al extreem luxe uitgerust. Een M-Sport-pakket zit er standaard al op en ook aan de binnenkant vindt u standaard lederen bekleding en meer van dat soort dingen. Veel zal u daar dus niet aan doen. Ook op het gebied van motorisering valt er niet veel te kiezen (durft u het nog om er een diesel in te laten hangen?), maar over opties zoals kleur, velgen en wel of geen chroom aan de buitenkant moet natuurlijk nog wel nagedacht worden. Wij gokken erop dat u, net als iedereen hier, op de BMW M850i xDrive Coupé in het blauw met zo'n beetje alle opties uitkomt.