VIDEO. Man ramt 32 inch velgen onder z'n Camaro

Groot, groter, grootst. In Amerika moet altijd alles in de overtreffende trap en daarom heeft deze beste meneer zijn Chevrolet Camaro op 32 inch velgen gezet. Wat je er ook van vindt, opvallend is het zeker.

Als opvallen uw ding is, dan kunt u natuurlijk altijd even aankloppen bij Russische of Duitse tuners die uw auto graag omtoveren tot iets afzichtelijks. Gaat dat wat te ver, dan kunt u ook wat opvallende velgen onder schroeven uw auto schroeven. Een beetje grote en glimmende sloffen trekken al snel genoeg aandacht. 

Maar waar wij 20 of 21 inch toch wel echt genoeg vinden, ging Corey Jones een stuk verder. Hij liet gigantische 32 inch Blocco velgen maken, paste de ophanging en carrosserie van zijn Camaro uit 2016 aan, en schroefde deze jetsers onder de auto. Nu rolt hij even hoog als een gemiddelde SUV, maar heeft hij toch nog een sportwagen. 

En als je je auto van buiten dan zo heftig aanpakt, dan kan je de binnenkant ook gelijk wel meenemen. Daarom heeft de Camaro in elke deur een 27 inch TV die is aangesloten op een Xbox One die in de achterbak ligt. Daarbij kan de beste man de controller van de game-console gebruiken om het dak van de auto open en dicht te doen. De stoelen zijn opnieuw bekleed met het duurste leer dat hij kon vinden in two-tone pindakaaskleur.

Overigens is Corey geen onbekende met het aanpassen van auto's. Hij runt een garage waarbij het dagelijkse kost is om veel te grote velgen onder auto's te plaatsen. Het is voor hem dus allemaal een marketingtruukje. Maar vreemd genoeg wil hij niet vertellen hoeveel deze aanpassing hem heeft gekost. Is hij dan toch niet zo schaamteloos als hij lijkt?