Stoffel Vandoorne datet dochter van baas: 'we zijn professioneel'

Sinds het vertrek van Eric Boulier is Gil de Ferran de nieuwe baas bij McLaren. Volgens Stoffel Vandoorne is het geen probleem dat hij ineens de pa van zijn vriendinnetje Anna de Ferran als baas heeft.

De afgelopen maanden heeft Stoffel Vandoorne een nieuwe vriendin. Haar naam: Anna de Ferran. Ze is half-Braziliaans, half-Engels en gaat door het leven als influencer en DJ. Leuk voor Stoffel (en we kunnen hem alleen maar complimenteren met zijn smaak), maar er is een complicatie. Sinds vorige week is haar vader Gil de Ferran plotseling zijn baas geworden bij McLaren.

De Belgische coureur meent overigens dat er geen enkel probleem is dat hij tegenwoordig zijn schoonvader vaker ziet dan zijn meisje. "We zijn erg professioneel in het een van het ander scheiden, daarom is er niets meer over te zeggen," aldus Stoffel tegen Motorsport-Total.

Anna en Stoffel zijn sinds mei officieel een stel, maar blijkbaar kende het duo elkaar al langer. Niet gek met een autosportmeneer als vader. Dat verklaart ook dat Vandoorne niet de eerste coureur is die Anna binnen weet te hengelen. Eerder was ze samen met Indycar-coureur Sage Karam. Tja, als pa steeds op het circuit staat is het voor Anna ook een goede plek om te verschijnen.