Te heet? Configureer uw McLaren 600LT

Het is te heet om serieuze dingen te ondernemen of eigenlijk om überhaupt te bewegen. Gelukkig hebben we iets dat u toch nog kunt doen: uw nieuwe McLaren 600LT configureren.

Aaah, de wereld van de online auto configuratie. Een apart hoekje van het internet waar wij autoliefhebbers best wat uurtjes kunnen slijten met het in elkaar zetten van auto's waarvan we hopen dat ze ooit bij ons voor de deur zullen staan. In dat hoekje van het internet is nu een nieuwkomer gespot: de McLaren 600LT. Ook deze supercar is nu virtueel naar wens uit te rusten.

De opvolger van de McLaren 570S is de 600LT, maar eigenlijk is het meer (of minder?) dan een simpele nakomeling met wat meer pk's. De auto is namelijk ook op een flink dieet gegaan en weegt ongeveer 95 kilogram minder, zelfs met zijn langere achterkant.

Mocht u overigens serieus in de markt zijn voor een auto als deze, dan raden we u aan om niet al te lang te wachten met bestellen. McLaren heeft al aangegeven dat ze voor de 600LT een redelijk gelimiteerde productie doen. Hoeveel exemplaren we kunnen verwachten, weet niemand, maar de auto wordt maximaal een jaar gemaakt, dus heel veel kunnen het er niet zijn.