VIDEO. Renault Clio crasht in benzinestation Heemskerk

Een automobilist op de A9 bij Heemskerk reed gisternacht met hoge snelheid tegen een tankstation op. Het is niet te hopen dat hij in de war was door de nieuwe namen van brandstoffen en daardoor crashte. 

Het Texaco-tankstation langs de A9 bij Heemskerk werd gisternacht opgeschrikt door een auto die met hoge snelheid over de kop sloeg tegen de tankinstallaties. Gelukkig stonden er geen mensen te tanken bij de twee pompen die door de Renault Clio aan barrels werden gereden. 

Dankzij een betonblok dat voor de installaties staat vloog de wagen over de kop. Het blok voorkwam erger, je moet er niet aan denken dat een auto de hele installatie eraf rijdt, of dat hij de winkel bij de kassa's in was gereden. 

Waarom de auto met zo'n noodvaart het tankstation inreed is nog niet duidelijk. Het kan zijn dat de bestuurder in slaap was gevallen, een medisch probleem had of dat er alcohol in het spel was. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd, daar zal dan ongetwijfeld ook bloed zijn afgenomen voor controle op alcohol of verdovende middelen.

[Via Dumpert]