Beschavingsvideo! Tuig trapt auto's en daarna elkaar kapot

Ons Nederlanders hebben wel altijd een grote bek over tokkies zus en tokkies zo, maar weet u waar beschaving pas echt in veilige handen is? In matig democratisch voormalige Sovjetrepubliekjes die overlopen van religieuze vrede! 

Trouwen, rouwen, rouwdouwen; elke gebeurtenis die enige vorm van autoprocessie rechtvaardigt, eindigt in kapotte auto's en dito schedels. 

U heeft onlangs misschien gelezen dat de Riemann-hypothese mogelijk is bewezen. (Lees hier waarom dat bazend is.) Daartoe is de mens in staat. Helaas herbergt deze wereld meer psychopaten dan er in Den Dolder passen.  Neem deze ongelooflijk agressieve engnekken die min of meer opzettelijk op elkaar inrijden, totdat er een mentaal stekkertje losschiet. Allemaal hysterie cultuur. 

Eigenlijk vat de video alles samen wat er niet deugt aan tribale culturen: korte lontjes, meer agressie dan het Derde Rijk, kopschoppen en natuurlijk een smerige Rolls-Royce rip-off uit China/een eerbiedwaardig kunstwerk uit Goodwood/een Chrysler 300. Het is maar goed dat we in Nederland nooit last hebben van vergelijkbare open wonden van optochten. Oh, wacht.

[Via Dumpert]