Totale lul die vijf mensen doodreed ontweek flitspaal

De man die in de nacht van 21 op 22 december in het Duitse Stolberg een dodelijke frontale botsing veroorzaakte, deed dit in een poging om niet geflitst te worden. Dit maakt de Duitse politie vandaag bekend.

Twee weken geleden, vlak voor Kerst, verloor iemand in Duitsland zijn vrouw en twee kinderen door toedoen van een godvergeten staatsmongool van 20 jaar jong. Deze jongeman reed (veel) te hard, zag een flitspaal, en besloot deze te ontwijken door naar de andere weghelft te sturen. Hier reed een 44-jarige vrouw met haar kinderen van 16 en 17. Zij stuurde naar de andere weghelft om hem te ontwijken, op het moment dat ook hij terugstuurde. Resultaat: een frontale botsing, waarbij de auto van de vrouw volledig uitbrandde. Zowel de drie tegenliggers als twee inzittenden van de dader kwamen om het leven.

Onder de twee overlevenden, u raadt het al, is de bestuurder die het ongeval veroorzaakte. We zijn benieuwd wat de rechter ervan vindt dat hij een compleet gezin plus dat van zijn twee inzittenden om zoiets onbenulligs de vernieling in heeft geholpen.