Man hunt! Totale debiel slaat trucker knock out op A20 bij Rotterdam

De politie is met man en macht op zoek naar een asomobilist die vanmiddag op de A20 bij het Terbregseplein in Rotterdam een trucker heeft neergeslagen. De vrachtwagenchauffeur is met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat hij een grote hoofdwond had opgelopen.

Vrachtwagen ruzie A20

Rond het middaguur op dinsdag 16 juni komen een truck en een personenwagen tot stilstand op de vluchtstrook van de A20 richting Gouda. Kennelijk had de trucker het aan de stok gekregen met een 'doorgesnoven' type in een personenwagen. Kennelijk liep de woede daarbij zo hoog op dat de vrachtwagenchauffeur is neergeslagen en toen de politie aankwam slecht aanspreekbaar was. Daarop is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan zijn hoofd.

Politie

het volgende komt rechtstreeks uit het politiebericht: Even na 12:00 uur ontstond de verkeersruzie toen de personenauto en de vrachtwagen op de vluchtstrook tot stilstand waren gekomen. Ze hebben elkaar vermoedelijk niet geraakt. Toen agenten ter plaatse kwamen was de chauffeur slecht aanspreekbaar en is hij om die reden met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de personenauto is vooralsnog niet gevonden.

Iets gezien?

Van de personenauto is geen signalement bekend, maar andere weggebruikers moeten de vrachtwagen en de personenauto vlak voor het Terbregseplein hebben zien staan. Was u getuige van de ruzie? Weet u meer over bijvoorbeeld het merk en kenteken van de auto die er vandoor ging? Heeft u dashcambeelden. Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Hier kunt u ook beelden uploaden. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl

Nieuws
  • Politie.nl