Dixi-plee zorgt voor chaos op A20

Een mobiel toilet heeft vanochtend op de A20 voor een hoop rotzooi gezorgd. Het onding kwam midden op de snelweg terecht en werd vervolgens minstens vier keer geraakt.

Dixi-plee zorgt voor chaos op A20 

Soms kun je een dag bij voorbaat al door de plee spoelen. Helaas werd die uitspraak voor een aantal automobilisten op de A20 bij Rotterdam op een pijnlijke manier werkelijkheid. Bestuurders op de snelweg kregen namelijk te maken met een loslopende Dixi. Het mobiele toilet bevond zich midden op de weg en bleek voor tenminste vier mensen een onvermijdelijk obstakel.

Henk's luchtje

Volgens het ANP waren er gelukkig geen doden of gewonden te betreuren bij het incident. Wel liepen verschillende auto's - en de arme dixi - de nodige schade op.Tussen Rotterdam-Prins Alexander en het knooppunt Kleinpolderplein werden twee rijstroken een halfuur afgesloten om het puin te kunnen ruimen.

Waar de plastic plee precies vandaan gekomen is, is nog niet helemaal duidelijk. Storm Henk is in ieder geval aangewezen als een van de verdachten. Duidelijk is wel: aan dit zaakje zit een naar luchtje.

Nieuws
  • Adobe Stock, Pexels