LIVE. F1 Grand Prix van België 2020 met Max Verstappen op P3

De zon schijnt in Spa waar zometeen de Grand Prix van België 2020 wordt verreden. Max Verstappen staat op P3 achter de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Carlos Sainz rijdt helaas niet mee. Hier vindt u alles om de race te volgen: live verslag en livestreams.

Max Verstappen
  • Afbeelding van Max Verstappen Max Verstappen
  • Afbeelding van Red Bull Racing Red Bull Racing

België! Het favoriete circuit van Max Verstappen is niet het favoriete circuit van zijn Red Bull-auto. Desondanks is de Red Bull dit jaar snel en verwacht Mercedes tegenstand van de auto van Max. Maar goed, Mercedes plaatst zichzelf in de underdogpositie.

Zoals voorspeld staan de wagens van Mercedes wel vooraan bij de start, Lewis Hamilton was weer het snelst, gevolgd door teamgenoot Valtteri Bottas. Daarna is het Max Verstappen die net voor Daniel Ricciardo kon blijven.

Livestreams

We starten zoals gebruikelijk om 15:10 op het Circuit Spa-Francorchamps. Uiteraard kijkt u de Grand Prix van 2020 live op Ziggo kanaal 14 want dat is dit weekend gratis. Maar wellicht bent u even ergens waar geen bereik is, of u verstaat plotseling geen Nederlands meer, dan helpt Sky.

Nieuws
  • Red Bull Content Pool