Rocket Bunny pakt Toyota GR Yaris aan

Japanse bodykit-kunstenaars Rocket Bunny hebben een extreme render van hun idee van de ideale Toyota Yaris op het internet afgevuurd. De kit haast nog extremer dan die op de WRC-versie.

Rocket Bunny pakt Toyota GR Yaris aan

Rocket Bunny's oprichter Kei Miura staat er bekend om niet al te subtiel te zijn met zijn ontwerpen, maar zijn versie van de Toyota GR Yaris doet er nog een schepje bovenop. U zou denken dat de GR Yaris al breed en agressief genoeg is, maar Miura-san is het daar niet mee eens. In een serie renders op de Rocket Bunny Facebook-pagina geeft hij zijn visie weer.

WRC voor op straat

Miura's extreme ontwerp laat naast de forse spatbordverbreders en enorme achterspoiler een verzameling flinke in- en uitstroomopeningen zien. Daarbij valt vooral de compleet blootliggende radiateur in de neus op.

De Rocket Bunny GR Yaris lijkt vooral geïnspireerd op de uitgebreide aerodynamica die te zien is op de succesvolle WRC-versie van de Yaris, al zal ie gezien de lage rijhoogte en zeer krappe wielkasten niet snel in het spoor van de rallywagen volgen. Verder zien we bij de wielkasten de traditionele popnagel-look die populair was bij Japanse toerwagenracers in de seventies.

Het blijft voorlopig nog even bij een paar renders, maar binnenkort komt Rocket Bunny met een echte GR Yaris. Wat de waanzinnige kit moet gaan kosten is nog niet bekend.

Nieuws
  • Rocket Bunny