Waarom heeft Mercedes deze extra voor G-Klasse niet zelf bedacht?

Sommige opties zijn te bespottelijk voor woorden, maar worden toch zonder blikken of blozen aangeboden door fabrikanten. Vreemd genoeg staat daar tegenover dat de meest voor de hand liggende opties dan ineens weer niet op de optielijst staan. Zoals deze functie die tuner Hofele toevoegt aan de G-Klasse. Suicide Doors.
hofele g-klasse

De Mercedes-Benz G-Klasse is groot, duur én verkrijgbaar als Maybach-versie. Desondanks is de meeste met luxe geassocieerde optie niet te krijgen op de auto: achterwaarts openende deuren. Ofwel suicide doors.

Gelukkig is er een hele stoet aan tuners die verbeteringen aan auto's aanbieden. Zo ook voor de G-Klasse. Als u geen zin hebt om voor extreem veel pk's aan te kloppen bij Brabus, gaat u voor overdreven veel luxe naar Hofele. Dan krijgt u de Mercedes-Benz G-klasse Ultimate HG.

Naast de coach doors, zoals ze officieel heten, heeft Ultimate HG ook een extreem luxe achterbank. Nou ja, bank, het zijn twee losse stoelen. Ze lijken zo uit een Maybach te zijn getrokken. Op de vloer heeft Hofele lamswollen bekleding gelegd, want u gaat toch niet met deze G-Klasse het terrein in (althans, u stapt niet uit als u door het terrien aan het rijden bent). Verder heeft de auto extreem grote gesmede wielen en een two-tone laklaag.

Wat het allemaal kost, zegt Hofele niet, maar het zal ongetwijfeld meer zijn dan uw dertiende maand. En anders: gefeliciteerd, koop een nieuwe auto.