Aanschouw: de liefdesbaby van een Range Rover en een Stormtrooper

Wat krijgt u, als u een Stormtrooper een Range Rover Evoque laat dekken? Lumma geeft het antwoord, met deze baby-Range, die een dikkere kont kreeg dan grote zus Velar.
Lumma sneeuwschuiver

Bent u niet wars van tuning, en fan van een beetje junk in the trunk? Dan zijn er genoeg tuners die - tegen een kleine vergoeding - een kermisslee van uw SUV maken. Lumma is daar een van: het introduceert een widebody voor de nieuwe Range Rover Evoque, met wielkasten die op alle vier de hoeken met 45 mm meer uitsteken. Ook spoiler, grille en luchtinlaten krijgen een work-over.

Het vermogen van deze Lumma CLR RE blijft ongemoeid, en als u een sportuilaatsysteem wilt, moet u ook nog even wachten. Hier wordt aan gewerkt. De widebody-kit is voor €8.270 de uwe, en als u er een set 22 inch velgs bij wilt, dan kost dit nog viereneenhalve rug extra. Maar dan zitten er wel 285/30-banden en montage bij inbegrepen. Enfin, fotoos!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e8c8c7978be8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });