Automobilist geeft origineel excuus voor 179 km/u op A28

Gisteravond mocht een automobilist op de A28 bij Zwolle zijn roze pasje inleveren, nadat de politie hem op 179 had afgeklokt, waar 120 is toegestaan. Zijn excuus op de vraag waarom hij 179 reed verdient wel bonuspunten.
'230, eg wel'

De man werd even na 22:00 uur met 179 km/u gelaserd, waarna een surveillanceauto hem over een afstand van ruim 4 kilometer op precies dezelfde snelheid afklokte. Zijn verklaring 'sneller wilde hij niet'. LOL...eeeh, we bedoelen natuurlijk: natuurmoordenaar! Stikstofbeul! Vlerk! Ongelikte beer!

Toegegeven: het is rond dat tijdstip lekker rustig op de A28, dus het kan wel, maar je hebt in Nederland nog steeds te maken met snelheidslimieten, die af en toe gehandhaafd worden. De consequentie van meer dan 50 km/u te hard is het verliezen van je rijbewijs, dus dat risico moet je incalculeren. We gokken echter dat meneer hier niet zo heel moeilijk over heeft gedaan, gezien zijn laconieke reactie.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e26203a0071f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });