Max Verstappen houdt zich bezig met Porsche 911 GT2 RS Clubsport (video)

De wereldkampioen heeft zijn eerste meters op het circuit er alweer op zitten. Samen met vader Jos liet hij een brute Porsche 911 GT2 RS Clubsport uit op het circuit van Estoril.

Max Verstappen houdt zich bezig met Porsche 911 GT2 RS Clubsport (video)

Met nog iets minder dan een maand te gaan tot de eerste wintertest op Barcelona is het voor de F1-coureurs langzamerhand weer tijd om het circuit op te gaan. Aangezien testen met een F1-machine aan banden is gelegd moeten de heren alternatieven gaan zoeken. Max Verstappen kroop daarom achter het stuur van een Porsche 911 GT2 RS Clubsport van het Nederlandse GP Elite team, waar vader Jos werkzaam is als coureur/rijderscoach.

Good times

In de video zien we een verveelde Verstappen in de pits van Estoril wachten op zijn beurt om de dikke Porker de sporen te geven. Even later is het dan zover en laat Max alle 700 pk los die de 3,8 liter twin turbo zescilinder boxer te bieden heeft. Max vat zijn op Instagram zijn dag samen met het bijschrift 'Good times'. Rondscheuren in een track-focused supercar is immers niet veel meer dan een leuk hobbyritje voor een F1-coureur.

Op het weekend van 23 tot 25 februari zal Verstappen zijn echte dienstwagen uit mogen proberen. De test vindt dit jaar helaas plaats achter gesloten deuren vanwege een deal met de organisatie van de Grand Prix van Bahrein.

Autosport
  • GP Elite, Max Verstappen via Instagram
  • Exziz