Pijnlijk! Nissan GT-R vindt boom na automeeting

Zelfs in een modern monster met vierwielaandrijving kun je jezelf flink te kakken zetten. Na een meeting in het Amerikaanse New Britain wist een GTR rijder met een loodzware rechtervoet met grote precisie een nabijgelegen boom te bezoeken.

Pijnlijk! Nissan GT-R vindt boom na automeeting

Eerder vandaag zagen we nog een enthousiaste Viper-bestuurder herinnerd worden aan de grenzen van zijn talent. Met zo'n V10-monster zonder elektronische hulpmiddelen had de beste man echter nog een redelijk excuus. Het talent in de onderstaande video heeft dat helaas niet. Zijn opgefokte Nissan GT-R heeft immers alle mogelijke assistentjes aan boord, inclusief vierwielaandrijving. Desondanks eindigde de supercar alsnog tegen een boom.

Best in Crash

De GT-R had net de Best in Show-titel gewonnen bij een automeeting op het parkeerterrein van de Central Connecticut State College. De drang om het evenement in stijl te verlaten was voor de winnaar helaas te sterk. Op koude banden glijdt de Nissan iets weg, waarna de bestuurder overcorrigeert. Met de linkerflank vindt de GT-R een stevige boom.

De auto lijkt een afschrijvertje te zijn, maar het merendeel van de zeldzame en kostbare Kamizake-R Ver. 2 Super Sonic-bodykit is misschien nog wel te redden. De verder ongedeerde eigenaar liet op social media echter weten de auto te willen repareren en verkopen. Gezien de enorme, breed gepubliceerde schade wensen we hem daar veel succes mee.

Algemeen
  • Bad Driving Dash Cam
  • Bad Driving Dash Cam