Parkeren op Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een van de drukste luchthavens in Duitsland, met meer dan 21 miljoen passagiers per jaar. Dat betekent dat er veel mensen komen en gaan, en dat er veel auto's geparkeerd moeten worden. We vertellen je graag meer in dit artikel.

Parkeren op Düsseldorf Airport

Voldoende plaatsen beschikbaar

Juist omdat er zoveel mensen moeten parkeren op Dusseldorf Airport Parking is het noodzakelijk dat er genoeg parkeerruimte is. De luchthaven heeft twee hoofdparkeerterreinen: het P1 lang parkeren en het P2 kort parkeren. Beide gebieden hebben voldoende plaatsen, maar de P2 parkeerplaats ligt dichter bij de terminals en kost meer.

Als je langer dan een paar dagen blijft, is het de moeite waard een langparkeerkaart voor de P1 parkeerplaats te kopen. Je kunt je plaats online vooraf reserveren, en de tarieven zijn veel goedkoper dan die voor kort parkeren.

Er zijn ook een paar privé parkeerbedrijven die in de buurt van de luchthaven actief zijn. Deze kunnen iets goedkoper zijn dan de officiële vliegveldparkeerplaatsen, maar ze zijn misschien niet zo handig.

Welke optie je ook kiest, zorg dat je voldoende tijd hebt om te parkeren en naar de terminal te lopen. De luchthaven van Düsseldorf is een drukke plek, en je wilt je vlucht niet missen.

Parkeren met Parkos

Bij Parkos begrijpen ze dat parkeren een gedoe kan zijn, vooral op drukke luchthavens zoals Düsseldorf. Daarom bieden ze een handige en betaalbare oplossing: reserveer je parkeerplek online op Parkos.nl op het moment dat jij dat wilt en zij regelen alles voor je.

Parkos werkt samen met zorgvuldig geselecteerde parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven, dus je kunt er zeker van zijn dat je de best mogelijke service krijgt. En alle prijzen zijn altijd concurrerend. Dus waarom zou je ons niet eens proberen de volgende keer dat je een parkeerplek bij de luchthaven zoekt?