VIDEO: McLaren 570S geeft Lamborghini Aventador kusje bij Gumball 3000

Drie supercar sjonnies die een bezoekje brachten aan de Gumball 3000 hebben weer eens bewezen dat geld niet gelijkstaat aan talent. Nabij de Amerikaanse stad Atlanta wisten een Lamborghini Aventador, McLaren 570S en een BMW i8 elkaar te vinden in een stompzinnig incident.

VIDEO: McLaren 570S geeft Lamborghini Aventador kusje bij Gumball 3000

Goed voorbeeld doet volgen. Helaas geldt dat ook voor bijzonder slechte voorbeelden. Een trio supercar rijders dat besloot een bezoekje te brengen aan rijkeluisrally Gumball 3000 onderstreepte dat punt recent nog even.

Op 31 mei waren een Lamborghini Aventador SV, een McLaren 570S en een BMW i8 onderweg naar het evenement toen ze besloten even op het gas te gaan voor de camera's. Het resultaat laat zich raden.

Soul

In de bijzonder korte eerste video zien we de McLaren de Lambo raken, waarna de wagen tegen de BMW gelanceerd wordt. Een tweede video van buitenaf laat ons zien wat de aanleiding daarvoor was.

De drie supercars probeerden in formatie langs de camera te rijden, maar de McLaren-rijder kreeg te maken met een Kia Soul op de middenbaan. Met een flinke trap op het rechterpedaal haalde hij zijn maten weer in, maar daarbij leek hij de Aventador-man te verrassen. Het resultaat was een mooie combo-crash.

Gelukkig raakte er verder niemand gewond bij de knullige aanrijding, maar de schade was aanzienlijk. Zowel de auto's als de ego's van de bestuurders zullen ongetwijfeld een grondige restauratie nodig hebben.

Algemeen
  • McLarenMan
  • McLarenMan, XplosV Rides