Fernando Alonso wil rol in James Bond-film

Alonso, Fernando Alonso wil maximaal gebruik gaan maken van zijn nieuwe rol als teamleider bij Aston Martin. Als hét merk achter iconische superspion James Bond kan zijn nieuwe team hem immers een rol bezorgen in de nieuwste productie.

Fernando Alonso wil rol in James Bond-film

Volgens jaar verkast Fernando Alonso van het zinkende giftige schip dat Alpine heet naar het familiebedrijf van Lawrence Strulovitch Stroll: Aston Martin.

De tweevoudig wereldkampioen had genoeg van aan het lijntje gehouden te worden door de Fransen, en zag in Aston Martin een mooie kans om (wederom) een team om zich heen te bouwen.

Alonso, Fernando Alonso

De 41-jarige ijzervreter had echter meer motieven om zich bij het roemruchte Britse merk te voegen. Fernando is namelijk een echte Bond-fan. Toevallig is Aston Martin onlosmakelijk verbonden met de populaire film franchise, wat voor Alonso de nodige kansen biedt. Tijdens een Instagram-livestream voor sponsor Finetwork verklaarde hij graag mee te willen spelen in de volgende productie

"Het zou mooi zijn om in een James Bond film te zitten nu ik bij Aston Martin ben. Het zou opwindend zijn voor mij om een scene op te nemen op straat met een Aston Martin. Maar we moeten er eerst over praten met het team. Ik hoop dat we het kunnen doen."

Schurk of superspion?

Mr. Bond, I have been expecting you...

Een simpele stuntscene of een kleine cameo is wat ons betreft echter niet genoeg. Alonso heeft immers genoeg charisma en screen presence om een echte schurk te spelen. Landgenoot Javier Bardem ging hem daar al in voor in Skyfall.

Nu Daniel Craig het 007-label aan de wilgen gehangen heeft en de franchise zich opmaakt voor een reboot is bovendien alles mogelijk. Wellicht wordt Fernando dan toch de eerste niet-Britse acteur die de rol van de legendarische superspion op zich zal nemen. Dat soort diversiteit doet het immers goed in Hollywood.

Formule 1
  • BrunoPress