Lolvideo: Toto Wolff krijgt de 'Mikey/Michael Masi'-vraag

Een moedige fan in Singapore legde Toto dé vraag van het afgelopen seizoen voor: is het nu Mikey of Michael? Gelukkig toonde de boomlange Oostenrijker zich eens van zijn beste kant.

Lolvideo: Toto Wolff krijgt de 'Mikey/Michael Masi'-vraag

De tirade van Mercedes teambaas Toto Wolff richting toenmalig wedstrijdleider Michael Masi in Abu Dhabi is inmiddels legendarisch geworden. Nadat de safety car procedure plotseling versneld werd en Max Verstappen op nieuwe softs zijn kans greep begon Toto zijn klaagzang met de iconische woorden 'No Mikey no, that is so not right!'.

Althans, dat is hoe sommige mensen het horen. Een andere groep meent namelijk dat het zware Oostenrijkse accent verbergt dat Wolff wel degelijk Masi's volledige naam uitspreekt.

Micheal of Mikey

Een moedige fan in Singapore besloot het mysterie tot op de bodem uit te zoeken door recht naar de bron te gaan. Toen Toto langs een voor de fans afgezet gebied liep stelde hij hem de cruciale vraag: was het nu Michael of Mikey?

Sportief antwoord

Gelukkig vatte Wolff de vraag op de best mogelijke en sportieve manier op. Met een zelfverzekerde 'Michael!' en een scheve glimlach vervolgde hij zijn weg.

En zo is het raadsel van Michael 'The Massive' Masi uiteindelijk toch opgelost. Nu kan iedereen weer rustig slapen en wachten op de volgende race in Japan.

Formule 1
  • FORMULA 1M