Lol! Daniel Ricciardo verstoort interview Charles Leclerc (video)

In zijn laatste GP-weekend lijkt DannyRic's baldadigheid een nieuw niveau bereikt te hebben. De Australische lolbroek brak vanaf een dak op een heerlijke manier in bij een standaard interview van Charles Leclerc.

Lol! Daniel Ricciardo verstoort interview Charles Leclerc (video)

De Formule 1 zal het volgend jaar zonder de meest charismatische coureur op de grid moeten doen. Na zijn exit bij McLaren zit Daniel Ricciardo immers voorlopig even zonder werk. Helaas voor Daniel mist hij daarmee zelfs de terugkeer van zijn favoriete coureur: Nico Huuuulkenbeeergue. Pierre Gasly probeerde daar echter al even voor te compenseren.

Zelfmoord en een tennisbal

Voor dat het zover is haalt The Honeybadger duidelijk nog even het maximale uit het Grand Prix-weekend in Abu Dhabi. Tijdens de opnames van een interview van F1 TV met Charles Leclerc wist DannyRic zich namelijk op typisch komische wijze in de kijker te werken.

Terwijl Charles met zijn rug naar de jachthaven stond, merkte hij op dat Daniel hem vanaf een dak aan aan het staren was. Na een korte begroeting simuleerde Ricciardo even een zelfmoordpoging, maar hij besloot dat springen na de race een beter idee was. Even later zorgde hij voor nog meer chaos door een tennisbal over te gooien met Leclerc.

Tóch meer lol?

Helaas voor de PR-managers van de F1 en de fans zullen we dit soort stunts volgend jaar dus niet meer gaan zien. Er is echter nog hoop voor de diehard Danny fans: Ricciardo heeft Red Bull Racing.

In die positie zou hij zelfs nog meer tijd hebben voor lolligheid. Officieel is zijn toekomst echter nog ongewis. Het is te hopen dat er dit weekend nog een aankondiging zal volgen.

Formule 1
  • BrunoPress