Valtteri Buttass laat zich weer eens van zijn beste kant zien

Onze favoriete Fin uit Maaskantje heeft weer eens de kans gegrepen zich van zijn beste kant te laten zien. Voor een item in GP Racing Magazine ging Valtteri weer eens uit de kleren.

Valtteri Buttass laat zich weer eens van zijn beste kant zien

Op de baan doet Valtteri Bottas het sinds zijn overstap naar Alfa Romeo niet onverdienstelijk. De Fin houdt zich goed staande in het middenveld, al werkt de auto niet altijd even mee. de Fin haalt zijn successen echter vooral buiten de baan.

Zijn relaxte uitstraling en unieke New Kids-look maken Valtteri sympathieker en populairder dan hij ooit was in zijn succesdagen bij Mercedes. Die nieuwe instelling leidt af en toe tot bijzondere creatieve uitspattingen.

Buttass 2.0

De laatste tijd richtte Bottas de aandacht meer boven de gordel met zijn in het oog springende snor en kapsel, maar zijn passie voor natuurfotografie is nog onverminderd. Na het prachtige plaatje van een rivier in Colorado heeft Valtteri zich op de gevoelige plaat laten zetten voor het Britse GP Racing Magazine.

'Badass Bottas' deelt met het blad de 'Naakte Waarheid' over zijn nieuwe leven na Mercedes. De shoot en het artikel bevestigen nog maar eens hoe comfortabel de 33-jarige veteraan inmiddels is. Hopelijk wordt die frisse instelling binnenkort aangevuld met puike resultaten op het circuit. Met de huidige Alfa Romeo zal dat echter een flinke uitdaging worden.

Formule 1
  • NL Beeld / BrunoPress