Valtteri Buttass verkoopt lollige pikante poster

De kopman van Alfa Romeo heeft wederom zijn gevoel voor humor getoond. Een kiekje tijdens een ontspannen tripje naar Colorado inspireerde de Fin om pikante poster met een prachtige naam te maken.

Valtteri Buttass verkoopt pikante poster

Terwijl iedereen druk bezig is met het gevecht tussen Ferrari en Red Bull, het sieradenverbod en het totaal verloren Mercedes is Valtteri Bottas op de achtergrond lekker aan de weg aan het timmeren. Sinds zijn switch naar Alfa Romeo lijkt de Fin veel beter in zijn vel te zitten.

Zonder de druk van de eenjarige Mercedes contracten en het zeurstemmetje van James kan Valtteri voor het eerst sinds jaren lekker uitleven. De positieve vibes worden alleen maar versterkt door de puik presterende Alfa Romeo C42, waarmee Bottas de strijd aan kan gaan met zijn voormalig werkgever.

Landschapsfoto

Na de race in Miami deed Valtteri het even extra rustig aan met een tripje naar de bergen van Colorado. Aldaar nam hij een frisse duik in een lokale rivier - zonder zwembroekje. Een kunstzinnige foto van het tafereel kwam uiteindelijk terecht op zijn Instagram-pagina. Mercedes pakte meteen de kans om er lol mee te trappen.

BottASS

Valtteri liet het echter niet bij een ludieke social media post. Hij was zelfs zo tevreden met de foto dat hij er meteen een poster van liet maken. De titel: BottASS. De poster is hier te bestellen voor een naar F1-begrippen uitzonderlijke schappelijke €10.77.

Dat is nog eens wat anders dan een shoey-karaf van 700 dollar. Als een puur natuurlijk landschap helemaal je ding is, dan kun je dus een heuse BottASS in je woonkamer ophangen. alleen de echte kenners - zoals bijvoorbeeld Mike Krack - zullen het begrijpen.

Formule 1
  • Alfa Romeo F1 Team ORLEN