Valtteri Batsbak omarmt New Kids-look met nieuwe helm 

De enige Fin uit Maaskantje betaalt helemaal nerges meer voor, behalve voor een speciale testhelm. Valtteri besloot zijn nieuwe look te vieren door ook zijn helm van een dikke mat en snor te voorzien.

Valtteri Batsbak omarmt New Kids-look met nieuwe helm 

Sinds zijn ontslag bij het team van Mercedes lijkt Valtteri Bottas veel meer van het leven te genieten. De 33-jarige Fin heeft na vijf jaar als Wingman van Lewis Hamilton en de druk van vijf 1-jarige contracten alle ruimte en vrijheid gekregen als teamleider bij Alfa Romeo.

Na een voorzichtig positief 2022 laat Bottas dit seizoen zijn wilde haren eindelijk echt wapperen. En dan met name boven de lippen en in de nek.

Groeten uit Maaskantje

Tijdens de winterstop heeft Valtteri zich namelijk een interessante nieuwe look aangemeten. Volgens de Britse perse lijkt hij nu op een Aussie Rules-footballer, maar wij kennen die look toch vooral van een klein dorpje in Brabant, vlakbij Schijndel.

Valtteri Batsbak Bottas is zo trots op zijn nieuwe stijl dat hij voor de pre-season test in Bahrein een speciale helm heeft laten maken.

Manta-momentje?

De helm is versierd met een cartoonversie van Valtteri's eigen knar, compleet met dikke snor op het front en een fijne mat op de achterkant. Het ontwerp komt wederom van de hand van vriendin en wielrenster Tiffany Cromwell.

Het resultaat is een beetje eng, maar vooral erg grappig. Helaas heeft Rikkert Valtteri geen plannen om de helm in de toekomst opnieuw in te zetten. En dat is natuurlijk bijzonder jammer. Vooral Miami zou er namelijk een perfecte plek voor zijn.

Aangezien Alfa Romeo net als Opel onderdeel is van megaconcern Stellantis staat het Valtteri bovendien vrij om een dikke Manta als officiële dienstwagen te nemen. Wellicht een goed idee voor een publiciteitsstuntje in Zandvoort...

Formule 1
  • Valtteri Bottas