Vrouw doet GTA San Andreas met oprijwagen (video)

Een vrouw in het Amerikaanse Georgia verwarde haar auto kennelijk even met een PlayStation 2. De 21-jarige knalde in volle vaart op een wachtende oprijwagen en maakte een enorme sprong.

Vrouw doet GTA San Andreas met oprijwagen (video)

De logica van games en het echte leven gaat maar zelden samen. Als je een vreemde paddenstoel eet word je meestal niet opeens een halve meter langer, bijvoorbeeld Toch zijn er altijd mensen die de twee onverhoopt door elkaar halen. Zo ook een 21-jarige automobiliste uit Tallahassee, Florida, die onderweg was in de zuidelijke staat Georgia in haar Nissan Altima uit 2014.

De dame was op haar dooie gemakje onderweg toen ze aankwam bij de locatie van een ongeval. De grote rode oprijwagen die aanwezig was zag ze echter volledig over het hoofd, of ze wilde altijd al dat trucje uit PS2-klassieker GTA San Andreas in het echt proberen.

De onoplettend brokkenpiloot raakte de oprijwagen in volle vaart en kwam uiteindelijk zo'n 36 meter verderop neer en raakte daarbij een tweede Nissan Altima. Het incident werd vastgelegd op de bodycam van een bij het eerdere ongeval aanwezige agent.

Geen gordel

Als door een wonder liep de bestuurster geen levensbedreigende verwondingen op. Wel werd ze meteen overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, samen met een door brokstukken geraakte agent. Als klap op de vuurpijl incasseerde ze boetes voor het rijden zonder gordel en het overtreden van de lokale regels rond rijbewijzen. Dat gedeelte kregen we in GTA op de een of andere manier nooit mee..