Jongetje die huilde om crash Pérez kreeg VIP-pas

De ongelukkige schuiver van Checo heeft toch iets goeds teweeggebracht. Een bijzonder teleurgestelde jonge fan kreeg de dag van zijn leven nadat Red Bull hem toegang gaf tot de pits!

Jongetje die huilde om crash Pérez kreeg VIP-pas

Sergio Pérez is het weekend in Hongarije op dramatische wijze begonnen. Al in de eerste paar minuten van de eerste vrije training schoof de Mexicaan er op zijn eerste vliegende ronde hard vanaf.

De aanzienlijke schade aan zijn vers vernieuwde Red Bull zorgde niet alleen voor een flinke rekening, veel verloren tijd en een ongeplande onthulling van de vloer, maar ook voor een droevige stemming op de tribunes.

VIP

Een jonge fan in (lichtelijk ironische) AlphaTauri-kleding kon de crash van Checo niet aanzien. Het mannetje barstte in tranen uit en moest getroost worden door zijn vader, die een interessante mix van een Sergio Pérez-shirt en een Max Verstappen-pet droeg. Nadat het duo in beeld kwam startte het marketingteam van Red Bull meteen een zoekactie.

Uiteindelijk werd de fanatieke fan opgespoord, waarna hij een VIP-pas aangereikt kreeg. Bovendien mocht hij meteen zijn held komen opzoeken in de pitbox. Sergio had op dat moment immers niet veel beters te doen.

Deja vu

Het voorval met de kleine Checo-fan doet denken aan het beroemde moment tijdens de Grand Prix van Spanje in 2017. Een jonge Kimi-supporter kon het niet aanzien hoe zijn held op de openingsronde uitviel met een ophangingsprobleem. De jongen werd meteen opgespoord en uitgenodigd door Ferrari om The Iceman in levende lijve te ontmoeten.

Formule 1
  • Formula 1