Veertienjarig patsertje betrapt in papa's LaFerrari (video)

Een supercar-YouTuber wist een knaapje en twee van zijn vriendjes te betrappen op een joyride met de LaFerrari van papa. Iets zegt ons dat het zakgeld voor deze week omlaag gegaan is.

Veertienjarige patser betrapt in papa's LaFerrari

Een rijke papa hebben heeft zo zijn voordelen, zeker als je een kleine autofanaat bent. Eindeloos rondjes lopen door de enorme garage en af en toe in een stilstaande supercar zitten gaat echter vanzelf vervelen.

Zo ook voor het mannetje dat we in een filmpje van supercarfilmert itsdanielmac tegenkomen. De man die elke eigenaar van een exotische bolide vraagt wat ze voor werk doen kreeg dit keer een wel heel bijzonder antwoord.

14-jarige joyrider

Het heldere licht achter het stuur van een vier miljoen dollar kostende LaFerrari gaf namelijk meteen toe dat het niet zijn auto was. Dat was ook niet zo vreemd, aangezien hij later ook nog eens toegaf dat hij veertien jaar oud was. De 963 pk sterke V12 hybride hypercar staat dan ook op naam van zijn papa.

Met nog eens twee vriendjes naast zich - waarvan één op de middentunnel - was de jongen blijkbaar een joyride aan het doen. Hij wilde dan ook eigenlijk niet gefilmd worden.

Viraaltje

Een veertienjarige joyrider komt ook in Amerika onherroepelijk in de problemen met de autoriteiten, maar we mogen het filmpje wel met een paar tonnen zout nemen. Daniel Mac staat er immers bekend om het niet altijd zo nauw te nemen met de realiteit.

Met het oog op promoties en samenwerkingen worden er regelmatige gescripte video's geplaatst op zijn kanalen. Het scenario met de kids in het peperdure steigerende paard lijkt van hetzelfde laken een pak te zijn.