Totaalmalloot knalt politiebureau in met Guns N' Roses op de speakers (video)

Een absolute mafkees in de Amerikaanse staat New Jersey heeft doelbewust zijn wagen in een politiebureau geboord. Onder het genot van een vet Guns N' Roses nummer vierde de brokkenpiloot uitgebreid feest voordat hij ingerekend werd.

Totaalmalloot knalt politiebureau in met Guns 'n Roses op de speakers

Amerika is net als Rusland een eindeloze bron van bizarre internetclips. Beelden vanuit de States worden meestaal veroorzaakt door de illustere Florida Man, maar het sujet van vandaag vinden we toch iets noordelijker. Net buiten Vienna, New Jersey kregen de agenten van het Independence Township Police Department te maken met een ongezonde dosis complete waanzinnigheid.

Vol door de muur

Op 20 september besloot de 34-jarige John G. Hargreaves dat het een puik idee was om keihard de klassieker Welcome To The Jungle van Guns N' Roses op te zetten in zijn goudkleurige Toyota Highlander. So far so good. John's volgende stap was echter een beetje minder redelijk.

De beste man ramde zijn trouwe SUV namelijk in volle vaart door de muur van het plaatselijke politiebureau. Hargreaves miste geen slag en sprong meteen feestelijk met twee opgestoken vingers uit de auto. Kennelijk hadden de soundtracks van GTA: San Andreas en Burnout Paradise een flinke impact gehad op John.

Hypnose en terrorisme

De aanwezige agenten bleven volledig tegen de verwachting in opvallend kalm. Er werd zelfs geen wapen getrokken. Hargreaves werd uiteraard meteen ingerekend. Later werd duidelijk dat hij een paar minuten van tevoren de garagedeur van een ander huis geramd had. Volgens de verdachte ging het om een wraakactie op een vrouw die hem gehypnotiseerd zou hebben.

De politie legde hem inbraak, baldadigheid, wapenbezit met kwade bedoelingen, intimidatie, het veroorzaken van brede verwondingen of schade, en terrorisme ten laste gelegd. Hargreaves zit voorlopig nog even vast.

Algemeen
  • ABC7, Toyota