Marktlui bouwen kraam om foutgeparkeerde GTI heen 

Marktkooplui in Ridderkerk konden geen geduld opbrengen voor een foutgeparkeerde Golf GTI. De hot hatch werd daarom onderdeel van een bloemenkraam.

Marktlui bouwen kraam om foutparkeerder heen 

Een parkeerverbod negeren is natuurlijk nooit een goed idee. Het kan je een flinke boete, wielklem of een ongemakkelijk tripje naar de plaatselijke sleepdienst opleveren. De eigenaar van een grijze Golf 8 GTI had echter maling aan de gevolgen van zo'n actie. De locatie van zijn overtreding zorgde echter voor een vierde, zeer unieke straf.

GTI, vijf euro's!

De GTI-rijder besloot zijn dikke Duitsertje namelijk midden op de markt van Ridderkerk te deponeren. Daar geldt op vrijdagen echter een parkeerverbod van twaalf tot half zeven vanwege de...markt. De uitbaters van een bloemenkraam hadden geen zin om te wachten tot de eigenaar van de Golf zijn wagen weer op kwam halen en bouwden er dus vrolijk omheen.

De VW kon helaas niet voor vijf piek opgekocht worden door geïnteresseerde voorbijgangers. De auto werd uiteindelijk alsnog verwijderd door een sleepdienst na een bezoekje van de lokale politie. De eigenaar van de Golf kan een boete voor foutparkeren en een rekening voor de afsleepkosten op de deurmat verwachten.

Algemeen
  • Politie