Bewijs. Die LaFerrari Spider gaat er komen

Omdat niemand bezwaar kan hebben tegen een auto zonder dak met bijna 1.000 paardenkrachten.

Het valt niet mee om Ferrari-connaisseur te zijn. Nagenoeg iedere gefortuneerde petrolhead in de categorie eigen accountmanager koopt ze gretig. Iets dat het in bezit komen van een LaFerrari - de 963 pk sterke huzarenhybride uit Maranello - uitermate lastig maakte. Want de 499 exemplaren werden enkel gegund aan ekte Ferrari-verzamelaars. Heel simpel: hoe meer je er had, des te groter de kans er een toegewezen te krijgen. 

Dat de vraag het aanbod oversteeg was al snel duidelijk. Toch kunt u straks opnieuw laten zien hoe groot uw Ferrari-penis wel niet is, want in Maranello wordt momenteel de laatste hand aan een Spider-versie van de LaFerrari gelegd. Deze krijgt een afneembaar dak alsook normale portieren in plaats van vleugeldeuren.

De gelukkigen die bij der gratiën Gods in aanmerking komen en een order hebben geplaatst kregen recent een uitnodiging/doos waarop de contouren van de LaFerrari Spider zichtbaar zijn. Ook de sleutel zat er al bij, als lekkermakertje. Beelden van die uitnodiging verspreid zich nu in rap tempo over de sociaalmedia. Aangevuld met een stukje inside-kennis van insider @salomondrin, die meldt dat er 75 tot 100 stuks van gemaakt worden.

Foto: emilano