Netflix en chill met Top Gear

Geen tijd voor lineaire televisie en te lui om te downloaden? Geen nood, want het komende seizoen van Top Gear is ook gewoon via Netflix te bekijken.

Het nieuwe Top Gear onder leiding van Chris Evans (Britse Edwin Evers) en Joey (bekend van zijn rol als Matt LeBlanc in het echte leven) zal uiteraard als eerste worden uitgezonden op BBC2. We kunnen ons echter goed voorstellen dat elke week een bepaalde tijd vrijhouden om een programma te kijken een tikje achterhaald in de oren klinkt en daarom is het goed om te weten dat de afleveringen ook op Netflix komen te staan.

Uit de eerder verschenen trailer konden we al concluderen dat ook het vernieuwde Top Gear nog steeds indrukwekkende machines in handen krijgt. Zo is de uitgebreide groep presentatoren te zien met onder andere een Aston Martin Vulcan, Ferrari F12 TDF, McLaren 676 LT en Amerikaanse sportauto's met een wapen op het dak. Nu hopen dat Evans wat extra tijd kan vinden en dan kunnen we in mei zien wat er over is van de gereanimeerde hitshow.