Clarkson & Co hebben eindelijk naam voor hun autoshow

Na talloze geënsceneerde brainstormsessies zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May er eindelijk uit; ze hebben hun nieuwe televisieproject een naam gegeven.

De langverwachte show gaat The Grand Tour heten. Een naam die de lading uitstekend dekt, want het trio gaat elke week op een andere locatie de show presenteren vanuit een grote tent. "Elke week dezelfde tent, een ander uitzicht en een ander publiek op onze Grand Tour", zo omschrijft Hammond het.

We zijn blij dat de show een naam heeft, want verwijzen naar "de nieuwe show van Clarkson, Hammond en May" werd ietwat omslachtig. Het is nog niet bekend waar de tent allemaal komt te staan, al suggereert een twitteraar dat ongetwijfeld een aflevering uit het Britse Penistone moet komen.

Meer details over het miljoenenproject zijn er nog niet vrijgegeven. We weten in ieder geval dat The Grand Tour in de herfst op Amazone Prime moet verschijnen. En nee, die dienst is niet beschikbaar in Nederland. De opnames zijn overigens nog steeds in volle gang. Uiteindelijk levert het trio dit jaar twaalf shows af, waarvan elf op locatie en één kerstspecial.