Bestuurster negeert afzetting, heeft grote mond als agent tegen haar auto trapt

In Rotterdam heeft een hondsbrutale bestuurster de woede van een agent gewekt. Ze negeerde een stopgebod en een politieafzetting "Maar ik was op weg naar mijn werk." De agent reageerde woedend en trapte tegen haar auto.
Politie

Agenten waren zondagmorgen in Rotterdam bezig met het afhandelen van een eenzijdig ongeval. Een alcomobilist was op de Van Aerssenlaan in Blijdorp (bij de oude ingang van de Diergaarde) op een daar geparkeerde auto gebotst. Uiteraard was daar de nodige schade bij ontstaan. De politie had de weg afgezet met en had gevarenlichten aangezet.

Op dat moment komt Eliza van Ham (24) uit Rotterdam aanrijden. Eliza is extreem belangrijke automobiliste en hoeft daarom niet te wachten op politieagenten, dat weet iedereen. Om die reden reed Eliza van Ham (tja, als ze zelf met naam en toenaam in het AD gaat klagen over de politie dan noemen wij haar ook bij voornaam en achternaam) gewoon door. "Het was donker en ik kon niet goed zien wat de agent gebaarde."

KOM OP ELIZA, als een agent op de weg gaat staan dan MOET JE STOPPEN. Exact hetzelfde dacht de agent, want hij raakte zeer geagiteerd en trapte tegen Eliza van Hams wagen. Zelfs toen dacht Eliza-de-vergoddelijkte "ik rij gewoon door". Pas later kwam ze bij zinnen en keerde ze om. Uiteraard niet om haar excuses aan de agenten te maken. Eliza is immers alleen op de wereld, dus zij ging verhaal halen bij de agenten en heeft een klacht ingediend (en heeft op hoge poten haar intens trieste verhaal tegen het AD verteld, die in plaats van haar uit te lachen het verhaal hebben gepubliceerd).

Eliza van Ham: Schaam je en wees blij dat je je rijbewijs nog hebt, want je bent totaal ongeschikt om deel te nemen aan het verkeer. En als je de geboden van een agent niet herkent dan moet je niet op de straat rijden.

Hieronder een heel makkelijk overzicht van de geboden die een agent (of verkeersregelaar) geeft:

Van: ANWB Kampioen

Link

Foto boven: archieffoto politieafzetting.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0c4ebd649ac', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });