Tikken op autoraam Uber-chauffeur, neergestoken door Uber-chauffeur

Het allerbelangrijkste in deze tijd is natuurlijk lippendienst bewijzen aan het olijke duo Fatsoen & Respect. Dus is het niet meer dan logisch dat een Uber-chauffeur in Detroit een passagier neersteekt omdat hij onvoldoende respect betoonde.

Afgelopen zaterdag bestelde een 49-jarige man een Uber in Detroit. Vlak voor hij en zijn vrouw instapten, tikten ze op het raam om de chauffeur te verwittigen dat zij zouden instappen. Vermoedelijk hadden ze zijn snel getriggerde gelaat reeds in zich opgenomen en hadden zij de tegenwoordigheid van geest te bedenken dat een kwetsmillennial als deze al moet huilen als iemand hem de hand schudt. Dus om het arme kuiken te sparen, een tikje op het raam.

Maar ja, toch triggered. Raamtikken is een teken van een gebrek aan respect. Dus na een mijl rijden, besluit de verdachte zijn passagiers eruit te gooien. Die vragen of ze nog even mogen blijven zitten terwijl ze wachten op een nieuwe Uber, er was namelijk een sneeuwstorm gaande. Nou ja, toen werden de micro-agressies de meneertje genderfluĆÆde te veel. En dus stak hij op de mannelijke passagier in. Die raakte gewond aan zijn hoofd, rug en borst.

De maniak is inmiddels ingerekend. Tegen de politie begon hij een onsamenhangend verhaal waarin hij claimde dat hij gewurgd werd en dat het proberen dood te steken van zijn passagier een soort noodweer was. Uiteraard huilde de chauffeur met het asymmetrische haar als een meisje (m/v). Respect eisen zonder wollah, weer eens wat anders.