FOTO'S: het nieuwe vriendinnetje van Max Verstappen

Heugelijk nieuws uit de vaderlandse boulevardpers. De Red Bull Racing-coureur heeft zijn wintervakantie met een Rotterdamse schone aan zijn zijde doorgebracht. Een brunette, deze keer.

De nieuwe vriendin van Max Verstappen heet Maxime Pourquie en is 21 F1-seizoenen jong. Volgens Auto Blog liet hij haar op oudjaarsdag per heli naar Monaco komen -Max heeft daar een appartement- en werd gezamenlijk het jaar afgesloten. SBS Shownieuws zit op de zaak en wist onderstaande bewijspica van het tafereel op te snorren. Vermoedelijk gewoon van Maxime's Instagram-account geript, maar daar zit inmiddels een slotje op. Gelukkig hebben we de fotokopie nog:

Showniews wist het nieuws te bevestigen door de werkgever van Maxime aan een ondervraging te onderwerpen. Die antwoordde veelzeggend: 'daar weet ik wel wat vanaf ja, maar ik denk niet dat ik daar heel veel over mag zeggen van Maxime.' Kalverliefde confirmed! Overigens wil Maxime er zelf niets over kwijt.

Vriendinnetje, flirt, wat het ook moge zijn: na Mikaela, Joyce en Roos heeft Max weer eens prima gescoord op Insta. En dan nu hetgeen waar u voor kwam: beeld van Max' meest recente overwinning.