Idioot crasht klassieke Mustang in trailer

Pijnlijke beelden uit de US of A waar maar weer eens gedemonstreerd wordt dat idioten zelfs met lage snelheden compleet de fout ingaan. Dat gaat deze keer ten koste van een ontzettend dikke klassieke Ford Mustang.

Hoewel we wel gewend zijn dat Mustangs crashen, gaat het dan meestal over de nieuwe modellen. Deze keer is het helaas een klassieker uit 1965. Een Mustang Fastback met smaakvolle upgrades zoals een combinatie van glanzend en matte zwarte lak en moderne velgen. 

De taak was simpel: rij deze waardevolle classic rustig in de gereedstaande trailer. Niet al te moeilijk lijkt ons, maar toch weet het reflecterende vest het aardig te verkloten. Met de voorwielen gaat het prima, want daar zit geen aandrijving op, maar zodra de achterwielen het gladde metaal raken gaat het fout. De man geeft veel te veel gas en schuift met spinnende wielen van de rijplanken. 

Het is een blunder van legendarische omvang, maar wij delen ook graag een faalbokaal uit aan de man met de blauwegrijze jas. Zijn eerste reactie is het pakken van zijn telefoon voor een foto en seconden na het incident gooit hij er nog een zinloze 'hooo' uit. Lekker gewerkt hoor heren.