Weer een Nederlandse Ferrari gesloopt

Het gaat niet goed met de Ferrari-populatie in Nederland. De steigerende paardjes crashen harder dan dat er nieuwe bijkomen in het regenachtige weer. Gaat überhaupt nog een Ferrari de zomer halen?

Het laatste slachtoffer sneuvelde in zuiderburenland. Op de kanaalbrug van de E314 ging het fout. In de regen raakte de bestuurder de controle over de Ferrari 360 kwijt en plantte hij de supercar in de vangrail, tolde nog een keer om zijn as en beukte nogmaals de barrière. Met flinke schade rondom kan je deze supercar wel afschrijven. 

En daarmee kwam er een dikke domper op een feestdag, want de bestuurder had de rode Italiaan gehuurd met een bon die hij had gekregen voor zijn verjaardag. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar dit is ongetwijfeld niet de afloop die de bestuurder in gedachten had. 

Het gaat de laatste tijd hard met de supercars in ons land. Vorige week hadden we al een gecrashte Ferrari in Amsterdam en daarvoor een vernielde Lamborghini Murciélago in Rotterdam. Dus hierbij een oproep aan supercarrijders in de polder: Pas eens op!