Traagheidsduivel (V) met Lamborghini gearresteerd op A8

Sportwagens zijn er om (veel te) hard mee te rijden, daarom valt het nogal op als je er 40 km/u mee rijdt. Zeker op de snelweg moet je dat niet doen. Een jongedame uit Amsterdam was zo dronken lam(bo) dat ze die basisregel was vergeten. 

De feiten: een dame van 28 jaar oud, met als woonplaats Amsterdam reed vannacht in een/haar Lamborghini over de A8 bij Zaandam. Het was half vijf, een perfect moment om de Italiaanse stier een flink de sporen te geven. Madam was echter zodanig beneveld met alcohol dat het allemaal niet meer zo lekker ging. Ze sukkelde met veertig kilometer per uur over de weg en slingerde zodanig dat ze zelfs een paar keer bijna de vangrail in reed. Ondanks de lage snelheid presteerde mevrouw het ook nog om steeds de remmen aan te tikken. 

De hele autorijshow werd gezien door een vrachtwagenchauffeur die de politie opbelde. Toen de agenten de slingerende Lambo (waarvan we helaas het type niet weten) eenmaal hadden gestopt bleek de bestuurster tweeënhalf keer teveel te hebben gedronken. Ze is haar rijbewijs kwijt.

De details laten helaas veel aan de fantasie over. Hoe komt een vrouw van 28 aan een Lamborghini? Om het even in een Thierry Baudet-daglicht te zetten: deze ambitieuze dame heeft het nu al goed voor elkaar. Maar wellicht is het nog belangrijker, waarom kan je een Lamborghini betalen, maar geen taxi of chauffeur? En de belangrijkste vraag: wat voor model autoporno reed ze?