LIVE: de Grand Prix van Spanje 2017

De strijd tussen Mercedes en Ferrari is nu echt losgebarsten met een Vettel achter Hamilton op een tweede startplek. Max begint op P5, maar de Red Bull zit dichter tegen de top aan dan voorheen. Zou hij met een goede strategie toch het podium kunnen halen?

De vijfde plek was in de kwali het hoogst haalbare voor Verstappen, maar het werd duidelijk dat de Red Bull is ingelopen op de top. Hopelijk is de racesnelheid nog iets beter en kunnen ze het de Ferrari's lastig maken. Die Ferrari's zullen volop strijden met de Mercedessen, want de verschillen tussen die twee teams zijn nog minimaal. We hopen dus op veel actie in de kop van het veld.

Goed, de kijkopties. De Grand Prix van Spanje in het Engels volgen kan HIER, in het Nederlands bij Ziggo Sport (kanaal 14) en bij RTL als je je commentaar het liefst in het Duits hoort. Voor live tweets, video's, pics en gifjes volgt u @AutobahnEU.

Mocht je in afwachting van de start alles willen weten over de aankomende race, voorbeschouw dan nog even mee met Giedo, Steijn en Sylvana!