McLaren MCL35 moet Carlos Sainz en Lando Norris laten winnen

Na de twee 'onthullingen' van gisteren is het vandaag alleen aan McLaren de beurt. Carlos Sainz en Lando Norris krijgen een nieuwe ride. Dit is de MCL35 met een matte verflaag.
McLaren MCL35

McLaren was jarenlang het te kloppen team in de F1. Met racelegendes als Ayrton Senna en Mika Hakkinen die titels voor de renstal uit Woking pakten, kan McLaren bogen op een rijke en succesvolle geschiedenis. De laatste jaren droogde het succes een beetje op, gelukkig ging het vorig jaar weer de goede kant op. Wat zou de MCL35 kunnen brengen?

Opvallend genoeg heeft McLaren, net als Ferrari, wederom een reclame van een tabaksgigant op de auto staan. In het media-downloadgedeelte zijn de foto's zelfs ingedeeld in BAT en noBAT, zoals hieronder op de plaatjes ook te zien is. BAT staat voor British American Tobacco, dat zichzelf tegenwoordig liever A Better Tomorrow (ABT) noemt, een anagram van BAT. Ferrari rijdt met Mission Winnow, dat voor Philip Morris International staat.

Met 'tabaksreclame'
Zonder 'tabaksreclame'
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0c4a81364d5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });