Koopje: Porsche Turbo S die geen Turbo S is

Kent u Jack Spijkerman nog? Die had het komisch talent van een dode kleuter, maar proclameerde wel voor aanvang van Kopspijkers dat zappen zinloos was. Een dergelijk noodlot treft de autoliefhebber veel pregnanter: u ziet een Porsche. U wilt een Porsche.

Iedereen wil een Porsche. Dat staat in de Bijbel. En eigenlijk willen al die likkebaardende Porsche-adepten een Turbo. En stiekem een Turbo S met de extra pk's. Die is dus bijna te koop voor slechts $50.000. Met de huidige dollarkoers is dat de prijs van een pre-puberaal ledemaatje. Prima prijs dus.

Alleen schreven we 'bijna'. Dit is geen Turbo S. Dit is een Turbo die in het bezit is geweest van een fanaticus met plakplaatjes. De 'S' is erbij geplakt. Voor de vorm. Voor de fantasie. Voor de faalhazerij. Maar daar geeft niemand iets om. Minder dan 30K kilometer op de klok, slechts $50K en wellicht enige dollars meer. Want premie. We hebben het hier namelijk over een Turbo. Dus over nog steeds een sublieme auto.

Alle opties, alles wat je wilt. Nul naar wetenwijveelwat in vier seconden, maar uiteindelijk gewoon een 3.6 liter turbo, een miljoen koppel en een Porsche cabrio. Voor precies geen geld. Why the fuck not?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dab8e768e804', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });