Audi Nederland geeft e-tron weg

Het duurt nog een paar maanden, maar na de zomervakantie is het weer tijd voor de KLM Dutch Open. Inderdaad, dat is dat grote golftoernooi. Dit jaar spelen de golfers op golfbaan Bernardus bij Den Bosch en kunnen ze een Audi e-tron winnen.

Audi e-tron

Dit jaar landt de KLM Open voor het eerst op de nog vrij jonge golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Tijdens het event rijdt Audi de gasten en de spelers rond in tientallen elektrische e-trons. Daarmee moet de golfwedstrijd het duurzaamste grote evenement van Nederland in 2020 worden (laten we dus hopen dat er geen grote dieselgenerators op het terrein staan om de Audi's mee op te laden).

De Audi's e-tron zijn er niet alleen voor de gasten die worden rondgereden. Ook de eerste professional die een hole-in-one slaat (op een geselecteerde hole) krijgt een Audi e-tron mee als prijs.

Opvallend genoeg is er behalve de Audi inbreng van Pon nog een link met het bedrijf. De baan heet Bernardus, naar het wijnlandgoed van miljardair Robert van der Wallen (BrandLoyalty). Hij kocht dat Amerikaanse landgoed van wijlen Ben (Bernardus) Pon.