Trouwstoetmepper na één dag alweer aangehouden door politie

Omdat de rechtbank alleen nog maar ""urgente"" zaken doet tijdens de coronacrisis kwam trouwstoetmepper Shahid B. op vrije voeten. De idioot hield het één dag vol en kwam alweer in aanraking met de politie. Hij is aangehouden. Urgent much?

Trouwstoetmepper

Het duurde bijna twee maanden voordat de politie in oktober eindelijk Shahid B. (Bouchouch) kon aanhouden. B. had in augustus een Rotterdamse politieagent knock-out geslagen tijdens de toeterstoet van een familielid. Bij zijn aanhouding probeerde B. zich te verstoppen onder het bed.

Hoewel het slachtoffer van de meppartij nog steeds klachten heeft naar aanleiding van de klappen die hij ontving, zette de rechter Shahid afgelopen week op straat. Kennelijk is het in elkaar slaan van agenten volgens de rechtspraak geen urgent geval. WAT IS DAN WEL URGENT, RECHTERS?

Godzijdank is B. inmiddels alweer aangehouden. Het openbaar ministerie meldt: "Gisteravond is de man aangehouden omdat hij zich niet heeft gehouden aan deze voorwaarden. De raadkamer van de rechtbank Rotterdam beslist morgen over de verlenging van zijn voorlopige hechtenis."

Hopelijk blijft B. nu wél gewoon achter de tralies. En verliest iemand ondertussen de sleutel.

De Telegraaf heeft meer details omtrent de nieuwe arrestatie. Shahid zat gezellig bij de bruidegom (ja, die waar de tüüterstoet ooit voor was) thuis toen hij opnieuw werd aangehouden. Daar was hij onder de invloed van drugs. Juist dat was hem in een van de voorwaarden voor zijn vrijlating verboden.