BMW 2 Serie Gran Coupé is uitgesproken BMW

Sinds kort staat de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé bij de dealers. De nieuwe vierdeurs coupé uit Beieren heeft een opvallend design en tijdelijk een mooie Private Lease deal.

BMW 2 Serie Gran Coupe

BMW voegt weer een nieuwe auto aan de Gran Coupé familie toe, nu is de BMW 2 Serie aan de beurt. BMW richt de auto op liefhebbers die een meer uitgesproken design willen. Door zijn iets lagere daklijn en coupé-deuren zonder raamstijlen heeft deze Gran Coupé een heel stijlvol en sportief uiterlijk.

Advertisement

Al van de voorkant kun je zien dat je met een BMW 2 Serie Gran Coupé te maken hebt. De nierengrille heeft een kenmerkende vorm voor de Gran Coupé en ook de koplampen zijn uitgesproken gevormd. Ze zijn opvallend laag en zijn aanvallend in het ontwerp geplaatst voor een authentieke look. Achteraan werken de achterlichten als optische verbreders van de auto.

De BMW 2 Serie Gran Coupé is naast een opvallende ook een sportieve auto door de afstelling van de vering, demping en besturing. Stap vervolgens in en zet spraakgestuurd de lekkerste playlist op via Connected Music.

BMW introduceert de BMW 2 Serie Gran Coupé met een aantrekkelijke private lease deal. Tijdelijk rijd je al vanaf €469,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar in je eigen nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé. Dynamisch, stijlvol en geavanceerd. Configureer hier alvast je volgende auto en bekijk hem van alle kanten.