Zeg wat je wilt, Sylvana Simons heeft wel autosmaak

Veel zei ze niet tegen de pers, na afloop van het urenlange crisisoverleg bij de psychiater, maar de hele grote dikke BMW uit de 7 Serie waar Sylvana daarna instapte mocht er wezen.

Nooit eerder kreeg een partij zonder zetels die in één gemeente aan de verkiezingen meedoet zo veel aandacht. De hele soap rond Sylvana en haar BIJ1 kan ons eerlijk gezegd gestolen worden, maar dankzij de hele dag trouw postende GS-collega Tom Staal (en camerateams van AT5 en de Telegraaf) kregen we wel mooi een blik gegund op de uitmuntende wielen van La Simons: een 740i van de E38-generatie, volgens yours truly zonder twijfel de mooiste 7 Serie die ooit is gemaakt. Ook Tupac had er één, met proletenvelgen.

Helaas koos de eerste eigenaar in 1998 voor een saaigrijze kleur, maar afgezien van dat ziet de reeds 20 jaar oude auto er spik en span uit. Een 740i had destijds nog een V8, wat eigenlijk een must is in een luxesedan met het statuur van de 7 Serie. De 4,4 liter grote atmosferische achtcilinder levert zijn 286 pk's via een 5-traps automaat af aan de achterwielen, wanneer hij zijn beentjes op de Autobahn strekt haalt hij 250 km/u.

Op de Bimmer is helemaal niets aan te merken, er lijkt weinig tot niets aan geknutseld en bovendien zit er nog een APK op tot eind oktober 2018. Hieronder de beelden; aangezien de voormalige TMF-veejay zelf een Vogelaartje deed en geen woord zei, werd de roze microfoon maar op de wegrijdende Siebener gericht. Opdat we in ieder geval de V8 kunnen horen en het urenlange oponthoud van de camerateams niet voor niets was.